Pastís de xocolata i mango
in PASTISSOS on de maig 01, 2014
Sabeu que m’agrada treballar amb productes de proximitat i suposo que us estranyarà que hagi utilitzat un producte com el “mango crunch”, però l’empresa que el fabrica està a Tarragona i crec que estan fent una molt bona feina. Aquesta és la seva web www.ingredissimo.com .
Un pastis de xocolata mai l’associarem a un postre light, però us he de dir que no és tant com sembla, doncs tot és qüestió de la mida de les racions. El “mango crunch Ingredíssimo” o mango natural són productes lleuger i, dintre de lo que cap, ens ajuden a compensar… i un dia és un dia.
PASTÍS DE XOCOLATA I MANGO
Ingredients: 200 grams de farina, 50 grams de cacau amarg, 250 grams de sucre, 4 ous, 1 sobre de llevat en pols, 100 mil·lilitres de llet, 50 mil·lilitres d’oli i 200 grams de cobertura de xocolata.
Opcional decoració: “mango crunch Ingredíssimo” o natural.
Opcional decoració: “mango crunch Ingredíssimo” o natural.
Barrejareu el sucre i els ous fins que tingueu una crema de textura esponjosa i suau; hi afegireu els ingredients líquids, barrejareu bé; hi afegireu la farina, el cacau amarg i el llevat -no oblideu de tamisar-ho abans d'afegir-ho a la massa- remenareu amb energia perquè tot quedi ben incorporat i finalment hi afegireu la xocolata desfeta al bany maria i barrejareu fins que tot els ingredientes estiguin ben incorporats uns amb els altres.
Vesareu la massa a un motllo untat amb mantega o folrat amb paper sulfurat i posareu el pastís al forn, escalfat a la temperatura de 180º, durant uns 35/45 minuts aproximadament. Punxareu amb una broqueta i si aquesta us surt seca vol dir que ja està cuit. El deixareu refredar dins del motllo uns 10 minuts abans de desemmotllar-lo, després el deixareu refredar del tot damunt d'una reixeta.
El tallareu a rectangles i damunt de cada un d’ells i posareu “mango crunch Ingredíssimo” o unes lamines ben fines de mango natural, ja que ambdós opcions queden molt bones i boniques de color.
Amb aquestes quantitats podeu utilitzar un motllo rodó de 25 o 27 centímetres o un de quadrat de 22 o 25 centímetres, en ambdós opcions heu de calcular que us en sortiran entre 10 o 12 racions, ben bé.
Vesareu la massa a un motllo untat amb mantega o folrat amb paper sulfurat i posareu el pastís al forn, escalfat a la temperatura de 180º, durant uns 35/45 minuts aproximadament. Punxareu amb una broqueta i si aquesta us surt seca vol dir que ja està cuit. El deixareu refredar dins del motllo uns 10 minuts abans de desemmotllar-lo, després el deixareu refredar del tot damunt d'una reixeta.
El tallareu a rectangles i damunt de cada un d’ells i posareu “mango crunch Ingredíssimo” o unes lamines ben fines de mango natural, ja que ambdós opcions queden molt bones i boniques de color.
Amb aquestes quantitats podeu utilitzar un motllo rodó de 25 o 27 centímetres o un de quadrat de 22 o 25 centímetres, en ambdós opcions heu de calcular que us en sortiran entre 10 o 12 racions, ben bé.
SUGGERIMENTS. Si el pastís no us queda ben pla del mig (cosa que a vegades passa) podeu anivellar-lo i reservar els restes per menjar-los en qualsevol altra moment o fer un tiramisu per exemple.
This entry was posted on de maig 01, 2014 at 10:18 and is filed under PASTISSOS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.