Sardines al forn amb tomàquet i olives negres
in PEIX I MOL·LUSCS on de maig 06, 2014
Si sou dels que us agraden les sardines, però us molesta l’olor que deixen a la cuina coent-les a la planxa, aquesta és la vostra recepta.
SARDINES AL FORN AMB TOMÀQUET I OLIVES NEGRES
Ingredients: 300 grams de sardines, 3 o 4 tomàquets, olives negres, sal, pebre, orenga sec i oli.
Netejar les sardines i eixugar-les. En una safata que pugui anar al forn posar-hi les sardines, els tomàquets partits per la meitat i les olives negres, salpebra-ho, esmicolar-hi orenga sec pel damunt i ruixar-ho amb raig d’oli d’oliva –no cal molt d’oli, doncs les sardines ja aporten el seu-. Cal muntar la safata, que servirem directament a taula, tenint cura de que els tres colors dels ingredients quedin equilibrats i bonics a la vista, doncs els colors són una part important en aquest plat.
Ho posarem a courem al forn uns 15 minuts a la temperatura de 200º, el temps de cocció el determinarà la mida de les sardines, s’ha de vigilar de no fer-les massa.
Les quantitats són orientatives, però heu de calcular uns 150 grams de sardines netes per persona, més o menys.
This entry was posted on de maig 06, 2014 at 10:50 and is filed under PEIX I MOL·LUSCS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.