Conill amb xocolata

Sé que hi ha molta gent que no els agrada el conill, i que mai gosaran a menjar-ne, però jo trobo que és una carn molt sana i a mi, particularment, no em suposa cap problema cruspir-me’l per molt simpàtic que sigui en Bugy Bunny

CONILL AMB XOCOLATA


Ingredients: 1 conill, 40 grams d’ametlles, 100 mil·lilitres de mistela o similar, 150 mil·lilitres d’aigua, 3 grans d’all de Belltall, 20 grams de julivert, 50 grams de xocolata, 4 fulles de llorer, sal, pebre i oli. 

Tallarem el conill a trossos, els rentarem bé i els deixarem escórrer. Posarem la cassola amb oli al foc i mentre l’oli es va escalfant, salpebrarem els talls de conill i el posarem a la cassola junt amb les fulles de llorer i els deixarem enrossir. 
Afegirem la mistela o similar -ho deixarem evaporar una mica- i ja podem posar-hi la picada d’alls, ametlles i julivert barrejada amb  l’aigua calenta, sacsejarem la cassola i abans de tapar-la afegir-hi la xocolata trencada a bocins petitons, sacsejarem, novament, la cassola, baixarem el foc al mínim, taparem i deixarem que es vagi coent molt a poc a poc durant uns 30 minuts, més o menys. 
Abans de servir-lo cal colar la salsa, podem acompanyar-lo amb arrós blanc o amb unes bones llesques de pa, però tingueu cura de que sigui de qualitat el pa, doncs la salsa és lo millor d’aquesta recepta i per molta que n’hagi sempre en falta. 

SUGGERIMENTS.- Poseu cullera, doncs és una bona manera de no menjar pa i poder gaudir de la salsa.