Cigrons marinats amb herbes fresques

Una bona manera de menjar llegums a l’estiu. No heu de patir per les herbes fresques podeu treballar amb les que tingueu a mà, però pel meu gust el coriandre i dóna un toc fresc molt adient per l’estiu. 

CIGRONS MARINATS AMB HERBES FRESQUES


Ingredients: 1 pot de cigrons cuits de 400 grams escorreguts, 1 grans d’all, herbes fresques: julivert, coriandre, orenga…, 40 mil·lilitres de suc de llimona, 2 cullerades soperes d’oli d’oliva, pebre i sal. 

Si treballeu amb cigrons de pot millor passar-los per aigua, escorre’ls ben be i posar-los en un bol –el mateix on els servirem-. Barrejar els cigrons escorreguts amb les herbes fresques picades ben petitones, l’all xafat, el suc de la llimona, l’oli. la sal i el pebre. Deixar-ho marinar com a mínim 30 minuts, remenat-ho de tan en tan. Trobo que són més bons si han marinat un parell d’hores.
Quantitat per dues persones com a plat principal i per a quatre si el serviu com a primer. Ambdós opcions acompanyat d’una amanida. 

NOTA: No els poseu a la nevera.