Arròs amb conill, pastanaga i farigola
in ARRÒS I PASTA on de juliol 08, 2014
Ja sabeu que no suport llençar menjar i per això no hi ha res que em faci més il·lusió que amb “sobres” i poca cosa més poder fer un bon plat. Amb aquesta recepta, tan simple i senzilla, tan sols vull encoratjar-vos a que proveu a crear receptes inspirades en quelcom que us hagi sobrat, doncs tot és qüestió d’acostumar-s’hi.
ARRÒS AMB CONILL, PASTANAGA I FARIGOLA
Ingredients: 2 tasses d’arròs, 2 pastanaga, ½ porro, 3 talls de conill cuinats sobrers, farigola fresca, 4 tasses de brou vegetal, oli, sal i pebre.
Posarem la cassola al foc amb oli, quan estigui calent hi posarem el porro tallat ben petitó, la pastanaga tallada a rodanxes i l’all picat. A foc baix ho deixarem coure uns minuts. Mentrestant dels talls de conill, ja cuits, separarem la carn dels ossos l’afegirem a la cassola, remenarem, ho deixarem uns minuts més hi afegirem la farigola fresca esmicolada i donarem un parell de voltes i ja podrem tirar-hi l’arròs i el brou. Les quantitats (1 d’arròs per 2 de brou) però heu de pensar que aquest és un arròs a la cassola o sigui que millor que quedi caldós, jo treballo amb un arrós del Montsià i el brou vegetal si no he tingut temps de fer-lo el faig de pastilla fetes amb productes ecològics.
Fa molts anys un excel·lent cuinera va dir-me que l’èxit assegurat de qualsevol plat d’arròs era el brou, ja que el gra d’arròs s’impregna d’ell, tot ajuda però, segons ella, el brou és fonamental.
This entry was posted on de juliol 08, 2014 at 16:29 and is filed under ARRÒS I PASTA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.