Sopa freda de carbassó i julivert

Aquesta sopa de carbassó freda és idònia per posar-la en un bufet lliure, trencar la rutina del dia a dia o tenir-la a la nevera i veure-la a l’arribar a casa en un dia calorós, doncs és molt més lleugera que un gaspatxo i /o un refresc. 

SOPA FREDA DE CARBASSÓ I JULIVERT 


Ingredients: 2 carbassons, 1 porro, julivert, menta (opcional) sal, llimona.

Bullir els carbassons, el porro i el julivert amb aigua i sal uns 10 minuts més o menys. Triturar i passar pel colador xino, doncs ens ha de quedar molt fina i líquida. Reservar a la nevera fins l’hora de servir-la. Heu de calcular per unes 6 persones, ja que heu de pensar que és més liquida que la clàssica crema de carbassó. 
 Servir-la amb un got amb glaçons i just abans de fer-ho exprimir-hi unes gotes de llimona. Podeu decorar-la amb una fulleta de julivert.