Moniato i codony amb caramel
in POSTRES AMB FRUITA on de novembre 08, 2013
Hi ha vegades que estem tan acostumats a cuinar d’una manera un producte que se’ns fa difícil imaginar-nos que té altres possibilitats. Aquesta tardor m’he proposat trobar alternatives als codonys de l’hort i als moniatos comprats al mercat.
MONIATO I CODONY AMB CARAMEL
Ingredients: 250 grams de moniato cuit i net, 250 grams de codony cuit i net i caramel perfumat amb romaní.
Escalivar els codonys i el moniatos a la llar de foc o bé fer-los al forn, però si podeu millor fer-los lentament a la vora del foc, doncs absorbeixen un lleuger perfum a fum que els hi dóna un toc molt especial.
Pelar-los, xafar-los i omplir els motllos directament al plat on els vulgueu servir.
Prepara un caramel amb 4 cullerades de postre de sucre i vessar damunt del marbre unes raigs de caramel de diferents formes per decorar el plat, afegir-hi 4 o 6 cullerades de postres d’aigua i una branca de romaní per perfumar el caramel i amb l’ajuda una cullera (no pinzell) posar-lo damunt del timbal tenint cura de que no vessi pels laterals.
Amb aquestes quantitats en tindreu per quatre persones.
This entry was posted on de novembre 08, 2013 at 15:56 and is filed under POSTRES AMB FRUITA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.