Pollastre al vapor amb romaní

Aquesta recepta és molt saludable i va bé programar-la per contrarestar qualsevol altra plat o postre que fem més calòric. 

POLLASTRE Al VAPOR AMB ROMANI 


Ingredients: 2 cuixes de pollastre desossades, 2 o 3 grans d’all de Belltall, fulles de romaní fresc, sal, i pebre. Amanida: escarola o enciam, magrana, sal, pebre, vinagre i oli. 

Posarem les cuixes de pollastre desossades i oberts damunt del marbre, les salpebrarem i farcirem amb les fulles de romaní i els alls trinxats -sense arribat del tot als laterals, hem de deixar un petit marge-, les enrotllarem i els lligarem (com si fos un tall rodó). 
Les cuixes de pollastre enrotllades les posarem a la cistella de coure al vapor i les deixarem coure 15 minuts. Mentre les deixem refredar una mica prepararem l’amanida. 
El temps de preparar l’amanida ja s’hauran refredat les cuixes de pollastre enrotllades, les tallarem a rodanxes de 1 centímetre de gruix i els servirem amb l’amanida. D’aquest plat m’agrada tot: és sa, no té greixos i trobo que té uns colors preciosos. La quantitat és de una cuixa per persona.