Salsa d’avellana, sèsam, mató i sàlvia
in SALSES on de gener 28, 2016
Aquesta no és una recepta pels no amants del sèsam, però si esteu captivats pel seu sabor com jo us la recomano encaridament.
No caigueu caure en la temptació de menjar-vos-la a cullerades, doncs malgrat els beneficis dels seus ingredients no podeu oblidar-vos de les calories.
SALSA D’AVELLANA, SÈSAM, MATÓ I SÀLVIA
Torrareu en una paella sense oli les llavors de sèsam, les reservareu fins que s’hagin refredat i les triturareu junt amb les avellanes.
Barrejareu el mató amb l’all i la sàlvia picats, el pebre, la sal, l’oli i la llet molt bé abans d’afegir-hi les avellanes i el sèsam triturats, tornareu a barrejar i ja podeu guardar-la a la nevera fins l’hora de servir-la.
SUGGERIMENTS.- Està especialment bona damunt d’una torrada de pa integral, com a salsa d’un plat de pasta i, també, damunt d’un filet de vedella a la planxa.
This entry was posted on de gener 28, 2016 at 14:45 and is filed under SALSES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.