Tomàquet al forn amb vinagre balsàmic
in VERDURES on d’agost 29, 2014
Aquest estiu he descobert la bona parella que fan el vinagre balsàmic i el tomàquet. Suposo que l’acidesa del tomàquet queda compensada amb el toc dolç del vinagre balsàmic.
TOMÀQUET AL FORN AMB VINAGRE BALSÀMIC
Ingredients: 4 o 6 tomàquets madurs segons mida, 2 cullerades soperes d’oli d’oliva, 3 cullerades soperes de vinagre balsàmic, 3 cullerades soperes de sucre moreno i 3 cullerades soperes d’orenga fresc.
Escalfar el forn a 200º de temperatura. Posar els tomàquets tallats per la meitat en una safata que pugui anar al forn (la part tallada de cara avall). Barrejar l’oli, el balsàmic, el sucre i les fulles d’orenga, i vessar-ho sobre el tomàquets.
Coure’ls al forn durant uns 20 minuts, màxim, o fins que els tomàquets estiguin tous.
Molt adients per acompanyar un pit de pollastre a la planxa i / o un llom de porc a la sal, per exemple.
SUGGERIMENTS.- Amb les quantitats que us he donat en tindreu per sis tomàquets ben be, sempre que no siguin enormes.
This entry was posted on d’agost 29, 2014 at 19:37 and is filed under VERDURES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.