Timbal de patata amb salsa verda, tomàquet i ou dur
in PATATES on d’agost 18, 2014
Res fa més il·lusió que poder cuinar amb productes propis. Collir els primers tomàquets és una experiència fantàstica, doncs olorar-los abans de posar-los al cistell és gairebé tan gratificant con assaborir-los després a taula.
TIMBAL DE PATATA AMB SALSA VERDA, TOMÀQUET I OU DUR
Ingredients: 600 grams de patates pelades i netes, 2 cullerades soperes de salsa verda, 2 tomàquets i 2 ous durs, sal, pebre negra mòlt i oli.
Quan ja estiguin cuites les patates les aixafeu, les barrejau molt bé amb les dues cullerades de salsa verda i ja podeu començar a muntar els plats.
Amb un cercle de 7 centímetres de diàmetre, depen si l’ompliu molt o no, en tindreu per quatre o sis persones. Jo poso normalment mig tomàquet i mig ou dur per persona.
This entry was posted on d’agost 18, 2014 at 17:12 and is filed under PATATES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.