Gratinat de carbassó
in VERDURES on d’agost 13, 2014
Sé que no descobreixo res amb aquest recepta, ja que tothom sap fer un gratinat, però l’he fet a nivell recordatori i de cara a les famílies amb infants poc amants de les verdures.
GRATINAT DE CARBASSÓ
Ingredients: 300 grams de carbassó net, 40 grams de formatge (de dos tipus), sal, pebre i oli.
Tallar el carbassó a cintes ben primes amb un pelador de patates. Posar en una cassola unes rajolí d’oli afegir-hi el carbassó, salpebrar-lo i deixar-ho uns minuts. No ha de coure molt, doncs no volem una carbassó desfet i tou, si no “al dente”. Just al apagar el foc, barrejar-hi la meitat del formatge i l’altra meitat repartir-la pel damunt del carbassons un cop ja els hem posat a la safata on els gratinarem. Gratinat i servir. Quantitat per dues persones.
SUGGERIMENTS.- No hi queda gens malament alguna herba fresca com ara : el julivert o alfàbrega, però els prefereixo sense i que un part del formatge sigui Parmesà.
This entry was posted on d’agost 13, 2014 at 19:18 and is filed under VERDURES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.