Cintes de pastanaga i carbassó amb alfàbrega
in VERDURES on d’agost 07, 2014
Aquesta és una recepta on lo més complicat és tallar les verdures en cintes / làmines prou fines i llargues. Les pastanagues, jo, les he tallat amb la mandolina i els carbassons amb el pelador de patates.
CINTES DE PASTANAGA I CARBASSÓ AMB ALFÀBREGA
Ingredients: 250 grams de pastanagues, 250 grams de carbassons, 1 gra d’all de Belltall, sal, pebre, suc de llimona, oli i alfàbrega.
Tallarem les pastanagues i els carbassons en cintes / làmines fines i el màxim de llargues amb l’ajuda d’una mandolina o pelador de patates.
Bullirem les pastanagues uns 2 o 3 minuts i els carbassons 1 minut per separat, els escorrerem i reservarem.
En el mateix bol on servirem les verdures barrejarem molt bé i amb força la sal, el suc de llimona, el pebre, l’oli, l’all i l’alfàbrega tallats molt petitons; afegirem les cintes de carbassó i pastanaga, barrejarem molt bé. Hem de fer-ho amb molta cura de no malmetre les cintes (doncs són bastant fràgils i delicades) i ja podem servir-ho. Quantitat per dues persones com a primer plat i per a quatre com acompanyament.
SUGGERIMENTS.- També podeu amanir-ho amb dues cullerades soperes de salsa pesto.
This entry was posted on d’agost 07, 2014 at 17:49 and is filed under VERDURES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.