Conill amb canyella, ametlles i alls

Sóc conscient que hi ha gent que no els agrada el conill, potser per allò de que són animalons simpàtics i de comtes, però és un carn blanca molt sana i crec que hauríem de incorporar-la a la nostra dieta. 

CONILL AMB CANYELLA, AMETLLES I ALLS 


Ingredients: 1 conill, 50 grams d’ametlles torrades triturades, 10 grans d'all, 20 grams de galetes Maria, 500 mil·lilitres d'aigua, sal, pebre, canyella en pols i oli. 

Tallareu el conill a trossos, els rentareu bé i els deixareu escórrer. Posareu la cassola amb oli al foc i mentre l’oli es va escalfant, salpebrareu els tallats de conill amb la sal, el pebre i la canyella amb pols. Els posareu a la cassola i els deixareu enrossir. 
En un bol barrejareu les amtelles triturades, els alls picats, les galetes Maria triturades amb una mica d'aigua calenta per incorporar bé tots els ingredinets. Vessareu la "picada" a la cassola on hi ha els talls de conill enrossits i tot seguit hi afegirue el reste d'aigua calenta, remenareubé, tapareu la cassola, baixareu el foc al mínim i ho deixareu coure uns 30 minuts més o menys.  
Podeu servir-ho amb arrós blanc o amb unes bones llesques de pa, però tingueu cura de que sigui de qualitat el pa, doncs la salsa és lo millor d’aquesta recepta i per molta que n’hagi sempre en falta. 

SUGGERIMENTS.- Podeu utilitzar ametlla torrada o crua, però sobretot triturada molt fina, lo que coneixem com "farina d'ametlla", doncs així no trobareu bocins d'ametlla a la salsa i aquesta us quedarà més fina.