Macarrons amb bròquil, all i pebre de caiena
in ARRÒS I PASTA on de març 02, 2014
Aquest recepta no és res de l’altre món, ja que és ben senzilla i simple, però trobo que dóna un toc primaveral, tot i ser el bròquil un producte d’hivern, a la taula, i més sana impossible.
A l’hort de casa estem en plena collita de bròquils i us puc assegurar que menjats acabats de collir són una delícia.
MACARRONS AMB BRÒQUIL, ALL I PEBRE DE CAIENA
Ingredients: 240 grams de macarrons, 200 grams de bròquil cuit, 4 grans d’all de Belltall, 4 caienes, 4 cullerades d’oli, sal i formatge Parmesà ratllat.
Bullir el bròquil al vapor, tres o quatre minuts perquè ens quedi al dente, i posar-lo a la mateixa safata on servirem els macarrons a tauala. Coure els macarrons en una olla amb aigua i sal, i mentre es couen, els macarrons, enrossirem en una paella el grans d’all laminats amb la caiena.
Vessarem damunt els brots de bròquil que tenim a la safata els macarrons i l’oli on hi hem enrossit l’all i la caiena, barrejarem bé i ja podem servir-ho a taula.
Els acompanyarem de formatge Parmesà ratllat que posarem en un bol separat perquè cada persona es pugui posar la quantitat que vulgui. Les quantitats assenyalades són per quatre persones.
SUGGERIMENTS: Els macarrons, la pasta en general, sempre al dente i millor no escorre’ls del tot, ja que una mica d’aigua ens aporta suavitat i ens ajuda a que no quedi seca.
This entry was posted on de març 02, 2014 at 12:14 and is filed under ARRÒS I PASTA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.