Pollastre al vapor amb romaní
in POLLASTRE I CONILL on de novembre 21, 2013
Aquesta recepta és molt saludable i va bé programar-la per contrarestar qualsevol altra plat o postre que fem més calòric.
POLLASTRE Al VAPOR AMB ROMANI
Ingredients: 2 cuixes de pollastre desossades, 2 o 3 grans d’all de Belltall, fulles de romaní fresc, sal, i pebre. Amanida: escarola o enciam, magrana, sal, pebre, vinagre i oli.
Posarem les cuixes de pollastre desossades i oberts damunt del marbre, les salpebrarem i farcirem amb les fulles de romaní i els alls trinxats -sense arribat del tot als laterals, hem de deixar un petit marge-, les enrotllarem i els lligarem (com si fos un tall rodó).
Les cuixes de pollastre enrotllades les posarem a la cistella de coure al vapor i les deixarem coure 15 minuts. Mentre les deixem refredar una mica prepararem l’amanida.
El temps de preparar l’amanida ja s’hauran refredat les cuixes de pollastre enrotllades, les tallarem a rodanxes de 1 centímetre de gruix i els servirem amb l’amanida. D’aquest plat m’agrada tot: és sa, no té greixos i trobo que té uns colors preciosos. La quantitat és de una cuixa per persona.
This entry was posted on de novembre 21, 2013 at 14:45 and is filed under POLLASTRE I CONILL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.