Rissoles – Boles de patata al forn
in ENTREMESOS on d’abril 16, 2013
Aquesta recepta viatja amb mi des d’anys enllà, ja que la vaig aprendre d’una companya amb la que “compartia pis a Barcelona”. Ella l’havia après en alguna de les seves estades al sud d’Irlanda on la servien com aperitiu. Jo l’he modificat per tal de fer-la més saludable.
RISSOLES - BOLES DE PATATA AL FORN
Ingredients: 750 grams de patates netes, nou moscada, pebre, sal i herbes fresques de temporada.
Bullir les patates amb aigua i sal, escórrer-les ben escorregudes, ja que com menys aigua tinguin millor ens anirà a l’hora de fer les boles.
Xafarem les patates i les amanirem amb el pebre, la nou moscada i les herbes fresques tallades (julivert, cebollí, orenga… les que tingueu a mà no calen totes) molt petitones, barrejarem molt bé i anirem fen boles que posarem en una safata que pugui anar al forn una mica untada d’oli. El forn escalfat a la temperatura de 210º nivell mig uns 15 o 20 minuts. Surten unes 35 rissoles o boles de patata.
Servides com aperitiu ja veure com desapareixen en un moment i si les poseu com a primer plat podeu acompanyar-les amb una amanida o amb verdures de temporada.
This entry was posted on d’abril 16, 2013 at 17:16 and is filed under ENTREMESOS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.