Amanida primavera
in AMANIDES on de juny 21, 2013
La gràcia d’aquest amanida és barrejar tot lo que tinguem a l’hort, sense oblidar-nos de les flors, i amanir-la bé. Suposo que ja sabeu com amanir correctament una amanida, però per si de cas us la recordo: “sal la dels justos, vinagre el dels avars i oli el dels generosos”, val ha dir que jo sempre hi poso un polsim de pebre.
AMANIDA PRIMAVERA
Ingredients: dos tipus d’enciam, ruca, fulles de remolatxa, raves, flors comestibles, ous durs, sal, pebre, vinagre i oli.
Impossible donar-vos mides com a molt us puc dir que mig ou dur per persona, tot lo altre segons tingueu.
Rentar-ho tot molt bé, centrifugar-ho i posar-ho en una safata on puguem barrejar-ho amb les mans, amanir-ho i servir-ho.
This entry was posted on de juny 21, 2013 at 15:35 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.