Crema de carbassa amb ceps
in CREMES I SOPES on de febrer 22, 2013
Si ja heu fet la “crema base de carbassa” que vaig explicar fa dies aquesta és igual fàcil, però els ceps l’hi donen un toc sofisticat i puc assegurar-vos que si teniu convidats triomfareu. Una bona manera de saber que una
crema té la consistència idònea és quan aguanta el guarniment sense
enfonsar-se del tot, necessitem cullera per menjar-nos-la i no tenim la
temptació de veure-la.
CREMA DE CARBASSA AMB CEPS
Ingredients: 500 grams de carbassa neta, ½ ceba, 200 grams patata neta, 5 grams de ceps secs i sal.
Pelarem, netejarem i tallarem a trossos tots els ingredients i els bullirem amb aigua amb una mica de sal durant uns 10 minuts. Quan ja estiguin cuits els escorrerem, però guardant l'aigua on els hem cuit. Els posarem en un bol on els triturarem junt amb 5 grams de ceps secs rehidrats i una part de l'aigua on els hem bullit,penseu que hi hem d'anar afegint aigua fins obtenir la textura idònea per una crema.
Hem de servir-la ben calenta en un bol de consomé. Amb aquestes quantitats hem de calcular que n’hi ha per quatre persones.
This entry was posted on de febrer 22, 2013 at 10:36 and is filed under CREMES I SOPES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.