Milfulles de codonyat i formatge fresc al romaní
in POSTRES on de febrer 06, 2013
Sempre feia aquest postre amb formatge “ricotta” però actualment el faig amb formatge fresc batut el Pastoret, el trobo molt més lleuger, molt menys calòric i com el fan prop de casa segueixo el pla de cuinar, sempre que puc, però sense obsessionar-me, amb productes “slow food” o de proximitat que és lo mateix.
MILFULLES DE CODONYAT I FORMATGE FRESC AL ROMANÍ
Ingredients: 200 grams de formatge fresc batut, 200 grams de codonyat cuit, 4 cullerades soperes de mel, romaní fresc i aigua.
Farem una infusió amb el romaní fresc que deixarem refredar amb el romaní dintre. Mentrestant muntarem el plat, tallarem el codonyat a làmines molt fines d’uns (4 x 7 centímetres més o menys) i començarem a muntar les milfulles posant una làmina com a base i al damunt una mica de formatge, anirem repetint la mateixa operació fins que hàgim posat quatre làmines de codonyat. Quan tinguem totes les milfulles muntades les posarem a la nevera fins a l’hora de servir.
Barrejarem quatre cullerades de mel soperes amb quatre cullerades soperes de la infusió de romaní (que haurem colat) ho posarem en un cassó i l’hi farem arrancar el bull.
Traurem les milfulles de la nevera, posarem una branca de romaní fresc al damunt i ho ruixarem amb la infusió de romaní i mel tíbia.
Hem de calcular que surten quatre milfulles. No accepten masses canvis d’emplaçament o sigui que millor que les preparem en plats individuals. Si per problemes d’espai a la nevera les hem de muntar en una safata, les hem de posar als plats individuals abans de ruixar-les amb la infusió.
This entry was posted on de febrer 06, 2013 at 11:11 and is filed under POSTRES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.