Ous farcits amb maionesa i pebre de la Vera

Si us agrada el pebre de la Vera sé que us enganxareu a ells. 

OUS FARCITS AMB MAIONESA I PEBRE DE LA VERA 
 
Ingredients: 6 ous, 2 cullerades de postre de maionesa, sal, pebre de la Vera, pebre negra mòlt, sal i julivert. 

Bullireu els ous 8 minuts, els submergireu en un bol ple d’aigua freda amb glaçons, els pelareu, els tallareu per la meitat, posareu els rovells en un bol i reservareu totes les mitges clares menys dues. 

Aixafareu amb una forquilla els rovells i les dues mitges clares, hi afegireu la maionesa, la sal, el pebre negra mòlt i el pebre de la Vera, barrejareu, tastareu per si cal rectificar, omplireu les mitges clares que havíeu reservat i hi posareu pel damunt julivert tallat. 

Amb una amanida d’enciam “Maravilla” acabat de collir o uns cabdells són com a mi més m’agrada servir-los, però també estan molt bons i són un bon acompanyament d’un plat verdura al vapor.