Amanida de patata i pop
in AMANIDES on de juny 01, 2016
Aquesta amanida la tinc catalogada com a rústica, ja que m’agrada tallar tan les patates com el pop a bocins més aviat grans i irregulars, però podeu tallar ambdós com més us agradi a vosaltres. Important, almenys pel meu gust, posar-hi cibulet.
AMANIDA DE PATATA I POP
Ingredients: 200 o 250 grams de pop cuit, ½ quilo de patates, 1 gra d’all, sal, oli d’oliva i cibulet.
Bullireu les patates amb la pel en una aigua lleugerament salada, a borbollons suaus, perquè no es trenquin. Les colareu i les deixareu refredar una mica per poder-les manipular i pelar millor.
Un com pelades, les tallareu a bocins i les posareu en un bol juntament amb els bocins de pop, l’all picat, l’oli d’oliva i la cibulet tallada petitona, remenareu, tastareu per si cal rectificar de sal i ja està apunt per servir.
SUGGERIMENTS.- Serviu-la tèbia o a temperatura ambient, però mai freda, doncs trobo que la gràcia d’aquesta amanida és que les patates conservin una mica d’escalfor.
This entry was posted on de juny 01, 2016 at 17:09 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.