Mascarpone amb crema de llimona
in POSTRES on de març 03, 2016
No és un postre lleuger, però no ens enganyem els postres quasi mai són lleugers.
MASCARPONE AMB CREMA DE LLIMONA
Ingredients: 250 grams de formatge Mascarpone, 2 clares, 1 cullerada de cafè de pasta concentrada vainilla Bourbon i 3 o 5 cullerades de postre de crema de llimona amb especies.
Opcional per guarnir: anís estrellat, claus o uns bocins d’escorça de canyella.
Traureu els ous de la nevera i el formatge Mascarpone, doncs si estan a temperatura ambient els treballareu millor a l’hora de utilitzar-los.
Munteu les clares a punt de neu. Per fer-ho poseu les clares a temperatura ambient amb un pessic de sal en un bol que no tingui cap reste de greix, ja que llavors no pujaran. Bateu fins que les clares hagin pujat i us quedi un merengue ben fort i consistent. Barregeu, de manera suau perquè no baixi, el merengue amb el Mascarpone que ja tindreu barrejat amb la pasta concentrada de vainilla Bourbon i reserveu-ho a la nevera fins el moment de muntar.
Abans de muntar les copes afegireu (millor començar per 3 cullerades) al Mascarpone que heu reservat a la nevera la crema de llimona amb especies, barrejareu, tastareu i si cal rectificareu fins que estigui al vostre gust.
Heu de calcular que us sortiran unes 4 copes com les de la fotografia més o menys.
This entry was posted on de març 03, 2016 at 13:05 and is filed under POSTRES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.