Galetes de mel i xocolata

Suposo que no cal que us digui que per fer aquestes galetes utilitzeu una mel de qualitat, doncs ella és l’única i autentica protagonista. No us amoïneu per les calories, doncs el secret està en menjar-ne una o com a molt dos, i amb una tassa de té o de cafè estan boníssimes. 

GALETES DE MEL I XOCOLATA

Ingredients: 250 grams de farina, 100 de mantega, 80 grams de sucre, 60 o 70 grams de mel, 1 cullerada de postre de bicarbonat sòdic i pastilles de xocolata 

Escalfareu el forn a 180º de temperatura. En un bol barrejareu la farina tamisada amb el sucre i reservareu. Posareu la mantega i la mel a fondre en un cassó a foc baix remenat-ho fins que s’hagi fos. Hi afegireu el bicarbonat sòdic, apagareu el foc, remenareu bé i ho vessareu al bol on hi ha la farina i el sucre, remenareu fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats uns amb els altres. 
Fareu boletes de 8 o 10 grams cada una i les deixareu damunt del marbre de la cuina o directament a la safata del forn folrada amb paper sulfurat. 

Per aplanar-les posareu un boci de paper sulfurat damunt de cada boleta i amb l’ajuda d’una pala de fusta pressionareu fins aplanar-les, tot seguit hi posareu mini bocins de xocolata. Les posareu a coure al forn uns 10 minuts. Les deixarem refredar abans de posar-les en un pot o capsa. 
Surten uns 45 / 50 unitats segons la mida de les boletes.