Amanida de ruca i flors de romaní
in AMANIDES on d’abril 16, 2015
La gràcia d’aquest amanida és collir les flors abans de fer-la o com a molt una estona abans, doncs el pas del temps les malmet en l’aroma i el sabor. També us ajudarà si a les flors hi deixeu un parell de fulles de romaní.
AMANIDA DE RUCA I FLORS DE ROMANÍ
Ingredients: ruca, flors de romaní, oli, vinagre, mel de romaní, sal i pebre.
Impossible donar-vos mides com a molt us puc dir que 1 cullerada sopera de mel de romaní per dos persones com a molt a l’hora de fer la vinagreta.
Rentareu la ruca, la centrifugareu, la posareu en una safata o plats individuals i hi afegireu les flors de romaní. Prefereixo servir la vinagreta en una gerreta que vessar damunt de l’amanida, doncs així cada comensal pot posar-la al seu gust.
VINAGRETA.- Suposo que no descobreixo res, però una bona manera de fer-la és posar en un pot els ingredients i sacsejar-lo amb força.
This entry was posted on d’abril 16, 2015 at 14:59 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.