Carpaccio de figues amb pernil
in CARPACCIOS on de setembre 22, 2014
Aquest plat diria que és més aviat un antipasto tal i com diuen els italians que una amanida com l’entenen a casa nostra. La tècnica de preparació denominada carpaccio, diuen, consisteix en tallar a làmines fines, en principi carn, però que també es pot utilitzar en qualsevol altre aliment com ara verdures, fruita o peix.
CARPACCIO DE FIGUES AMB PERNIL
Ingredients: 2 o 3 figues per persona i 25 grams de pernil.
Netegeu, talleu a làmines el màxim de fines les figues i distribuïu-les de forma bonica en mateix plat (individual) que servireu a taula, posant-hi el pernil al mig.
Si voleu podeu ruixar-les amb una rajolí de mel i vinagre balsàmic, però jo, si les figues són bones i dolces, les prefereixo tal qual.
This entry was posted on de setembre 22, 2014 at 12:20 and is filed under CARPACCIOS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.