Filet de pollastre cruixent amb salsa de soja
in POLLASTRE I CONILL on de setembre 25, 2014
Aquesta és una versió del clàssic “filet de pollastre arrebossat” que tan agrada als nens. Crec que cal introduir-los (als infants) a nous sabors i si us decidiu a fer l’opció “no picant” estic segura que els hi agradarà.
FILET DE POLLASTRE CRUIXENT AMB SALSA DE SOJA
Ingredients: 500 grams pit de pollastre, 3 clara d’ou, 3 cullerades soperes de farina d’arròs o blat, 3 cullerada soperes de coriandre, 3 cullerada soperes de sèsam, 2 chiles / pebrots vermells picants (opcional), sal, pebre i oli.
SALSA: 3 cullerades soperes de salsa de soja, 2 cullerades soperes de suc de llimona i 1 cullerada sopera de sucre moreno.
Tallar el pit de pollastre a filets, però no excessivament prims. Barrejar en un bol: les clares d’ou, les fulles coriandre tallades ben petitones, la farina, les llavors de sèsam i els chiles tallats ben menuts si us decidiu per l’opció picant.
Si feu l’opció normal salpebreu el filets de pollastre abans de passar-los per la barreja que hem preparat i ja podeu coure’ls a la planxa o a la paella. No necessitem molt d’oli i els heu de coure uns 3 minuts per cada cara o fins que estiguin daurats i ben cuits. Deixar-los escórrer damunt un paper de cuina i servir-los quan encara estan calents.
Per fer la salsa: posar en un pot amb tapa de rosca els tres ingredients i sacsejar-lo fins que estigui el sucre desfet. Quantitats per quatre persones.
SUGGERIMENTS.- Si els feu fregits us quedaran més cruixents, però també absorbeixen més oli. Els de la foto jo els he fet a la planxa.
This entry was posted on de setembre 25, 2014 at 15:17 and is filed under POLLASTRE I CONILL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.