Amanida tèbia de bròquil, tomàquet i ou dur

D’aquesta amanida m’agrada especialment els colors. Normalment la faig a la tardor en substitució de l’amanida d’advocat, tomàquet i Mozzarella. Ja sé que no és època de tomàquets, però quan és època d’algun cosa avui en dia?. 
 
AMANIDA TÈBIA DE BRÒQUIL, TOMÀQUET I OU DUR 
 
Ingredients: 1 bròquil (500 grams + o -), 1 tomàquet, 1 ou dur, sal, pebre i oli d’oliva. 
 
Netejareu el bròquil i el coureu amb aigua i sal al dente. Mentre es cou el bròquil preparareu el tomàquet i l’ou dur. 
Netejareu el tomàquet, en traureu les llavors i el tallareu a bocins més aviat petitons i el posareu en un bol junt amb l’ou dur també tallat a bocins, salpebrareu i reservareu. 
Quan tingueu el bròquil cuit al dente, l’escorrereu i el vessareu al bol on hi ha el tomàquet i l’ou dur. Ruixareu amb un bon raig d’oli d’oliva, remenareu amb molt cura i ja podeu servir. 
 
La quantitat és per dos persones i el temps que necessitareu per fer-la diria que uns trenta minuts com a molt. 
 
NOTA.- És molt important coure el bròquil al dente.