Amanida tèbia de bròquil, tomàquet i ou dur
in AMANIDES on de novembre 08, 2021
D’aquesta amanida m’agrada especialment els colors. Normalment la faig a la tardor en substitució de l’amanida d’advocat, tomàquet i Mozzarella. Ja sé que no és època de tomàquets, però quan és època d’algun cosa avui en dia?.
AMANIDA TÈBIA DE BRÒQUIL, TOMÀQUET I OU DUR
Ingredients: 1 bròquil (500 grams + o -), 1 tomàquet, 1 ou dur, sal, pebre i oli d’oliva.
Netejareu el bròquil i el coureu amb aigua i sal al dente. Mentre es cou el bròquil preparareu el tomàquet i l’ou dur.
Netejareu el tomàquet, en traureu les llavors i el tallareu a bocins més aviat petitons i el posareu en un bol junt amb l’ou dur també tallat a bocins, salpebrareu i reservareu.
Quan tingueu el bròquil cuit al dente, l’escorrereu i el vessareu al bol on hi ha el tomàquet i l’ou dur. Ruixareu amb un bon raig d’oli d’oliva, remenareu amb molt cura i ja podeu servir.
La quantitat és per dos persones i el temps que necessitareu per fer-la diria que uns trenta minuts com a molt.
NOTA.- És molt important coure el bròquil al dente.
This entry was posted on de novembre 08, 2021 at 16:02 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.