Gelatina de mores

Crec que ja us he explicat que la meva atracció per cuinar amb gelatina està vinculada al records d’infantessa, doncs sempre que l’utilitzo recordo els “aspics” de verdures que feia la meva mare. 

GELATINA DE MORES

Ingredients: ½ litre de llet, 60 grams de sucre, 5 fulles de gelatina i 30 o 40 grams de pasta concentrada de mores “Home Chef”. 

Posareu en un cassó la llet amb el sucre i la fareu escalfar, mentrestant remullareu les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda uns 8 minuts més o menys. Quan la llet estigui a punt de bullir, la traureu del foc, hi afegireu la gelatina escorreguda, remenareu, la deixareu refredar una miqueta abans de afegir-hi la pasta concentrada de mores “Home Chef” i la vessareu als motllos que haureu untat amb oli de baix sabor. Els deixareu refredar a la nevera fins que estigui completament quallat abans de desemmotllar-los. 
Amb aquestes quantitats omplireu 6 o 8 motllos individuals, però també podeu fer-ne un de gran i tallar-lo a l’hora de servir-lo. 

SUGGERIMENTS.- Podeu fer-la amb melmelada de mores, però amb la pasta concentrada de mores “Home Chef” el sabor de la gelatina és sorprenentment suau, subtil i agradable i, també, tindreu un color més intens a la gelatina.