Espàrrecs de marge amb cansalada
in VERDURES on d’abril 27, 2017
L’espàrrec és la tija principal d’una planta de la família del lliri Asparagus officinalis considerat un exquisidesa en l’època grega i romana.
Després de recollits els espàrrecs perden suculència i també van fent-se més fibrosos o sigui com més dies portin passejant per les carreteres del nostre país menys espàrrec comestible arribarà a casa nostra, però si els compreu a un productor del territori problema resolt.
ESPÀRRECS DE MARGE AMB CANSALADA
Ingredients: espàrrecs de marge, cansalada, sal i oli d’all.
Retallareu uns centímetres l’extrem llenyós dels espàrrecs, els rentareu i els bullireu amb aigua amb sal entre 5 o 8 minuts o fins que estiguin al dente, doncs el temps de cocció el determinarà el gruix de l’espàrrec. Al treure’ls del foc els remullareu amb aigua freda per parar-ne la cocció i després els deixareu damunt d’un drap de cotó perquè aquest absorbeixi l’aigua.
Els pintareu amb oli d’all i amb la cansalada enrossida en dibuixareu una ratlla d’un parell de centímetres damunt dels espàrrecs.
SUGGERIMENTS.- Sobretot no us passeu a l’hora de coure els espàrrecs, ja que és vital que quedin al dente.
This entry was posted on d’abril 27, 2017 at 13:29 and is filed under VERDURES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.