Crema de pennoni amb tomàquet i orenga

Aquesta crema està dins les receptes que jo classifico com a “receptes sobres”, però també podria incloure-la dins de la llista de receptes responsables i sostenibles. No suporto llençar menjar potser per això en satisfà enormement quan l’encerto amb una recepta feta amb sobres. Animeu-vos! 

CREMA DE PENNONI AMB TOMÀQUET I ORENGA 

Ingredients: 250 grams de sobres de pasta (pennoni amb tomàquet, llavors de fonoll i orenga), 350 mil·lilitres d’aigua (+ o -), unes fulles d’orenga fresques, sal i pebre. 

Posareu les sobres de pennoni, unes fulles fresques d’orenga, un pessic de sal, un polsim de pebre negre mòlt i l’aigua dins del got de la batedora i ho batreu 3 minuts ben bons, doncs com més estona ho bateu més emulsionat us quedarà. Tastareu, rectificareu si cal, doncs potser que necessiti una mica més de líquid o de sal i ja la podeu servir. 
M’agrada servir-la tèbia en un bol amb un fulla de orenga al mig. Quantitats per dos persones. 

SUGGERIMENTS.- Podeu fer-la amb les sobres de qualsevol plat de pasta, afegint-hi algun dels ingredients destacats que porti el plat i que més us agradi, doncs millorarà substancialment la crema. Com per exemple les fulles d’orenga fresc que he afegit a la recepta d’aquest post.