Torrades amb llavors de fonoll
in ENTREMESOS on de desembre 02, 2015
Aquestes torrades estan fetes amb la pasta de crestes (empanadilles) i no tenen cap secret i molt menys complicació. La gràcia d’elles està en les llavors i l’oli amb que les pintareu, doncs amb ambdós productes donareu personalitat a les torrades.
TORRADES AMB LLAVORS DE FONOLL
Ingredients: pasta de crestes, sal, pebre, oli natural o amb sabor i llavors de fonoll o qualsevol d’altra.
Escalfeu el forn a 200º. A la mateixa safata del forn folrada amb un paper sulfurat hi posareu la pasta de crestes. Les pintareu amb una mica d’oli, les salpebreu, les espolsareu amb llavors (les que més us agradin) pel damunt i les posareu a coure al forn ja escalfat entre 8 i 10 minuts.
SUGGERIMENTS.- Són ideals per acompanyar: humus, puré d’albergínia, olivada, formatges, terrines de verdures… i per complementar qualsevol sortit de pans.
This entry was posted on de desembre 02, 2015 at 14:58 and is filed under ENTREMESOS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.