Amanida tardor
in AMANIDES on de desembre 02, 2013
Aquesta amanida és fàcil de fer, ja que a l’hora de preparar-la sols hem de pensar en fer-ho amb productes, siguin o no del nostre hort, de temporada i de proximitat.
AMANIDA TARDOR
Ingredients: Escarola, endívies, espinacs, api, olives negres, llavors de carbassa i pipes (o qualsevol altra que us agradi), cruixent d’all de Belltall (opcional), sal, pebre, suc de llimona i oli.
Impossible donar-vos mides, lo millor és deixar-se portar i improvisar amb les hortalisses pròpies de la tardor, doncs són quan estan més gustoses.
Posar-les en una safata gran, barrejar-les amb les mans, amanir-les amb sal, pebre, suc de llimona, oli i uns cruixents d’all de Belltall, si us agrada l’all. Com acompanyament de qualsevol carn feta a la brasa és ideal.
This entry was posted on de desembre 02, 2013 at 14:44 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.