Mill fulles de maduixes
in POSTRES on de maig 12, 2013
Seguim en temps de maduixes i cal aprofitar-ho.
MIL FULLES DE MADUIXES
Ingredients: 16 oblees, 10 grams de mantega, 10 grams de sucre llustre, 2 iogurts naturals, 300 grams de maduixes, 1 cullerada sopera de sucre, un rajolí de vinagre de Mòdena i pebre negra mòlt.
Rentareu les maduixes, les deixareu escórrer, els hi traure el peduncle i les tallareu a trossos, recordeu de rentar-les sempre abans de traure’ls-hi el peduncle perquè no els entri aigua. Les posareu en un bol on hi afegireu el sucre, el vinagre i el pebre, deixeu-ho reposar una mig hora. Mentrestant poseu les oblees en un paper vegetal de forn, pinteu-les amb la mantega, espolseu-hi sucre llustre pel damunt i enforneu-les (forn a 180 graus) entre 8 i 10 minuts.
Per muntar les mil fulles és molt fàcil, una oblea, una mica de iogurt, maduixes, una altra oblea, més iogurt, més maduixes i un polsim de sucre llustre per acabar.
Podeu muntar les “mil fulles” vosaltres i servir-les o podeu posar tots els ingredients a la taula i que cada un vagi muntant-se les seves, ja que els més estrictes amb la dieta segurament és decantaran pel iogurt i n’hi haurà que els agradarà més fer-se-les amb nata. Poc assegurar-vos que la segona opció és molt divertida, sobretot si hi ha quitxalla.
Les de la foto estan fetes amb iogurt.
This entry was posted on de maig 12, 2013 at 19:21 and is filed under POSTRES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.