Peus de porc cruixents i melosos
in CARN on de gener 05, 2021
Com més ens agraden a casa els peus de porc és a la brasa, però des de que vam deixar pagès per retornar a la ciutat, la brasa és va acabar. Vaig llegir el suggeriment de l’Eulàlia Fargas a Facebook de fer-los a la paella, els he fet i estan boníssims.
PEUS DE PORC CRUIXENTS
Ingredients: 2 peus de porc cuits partits per la meitat, sal, pebre negra molt, pebre de la Vera i oli d’oliva.
És bàsic i primordial que el peus de porc cuits que utilitzeu sigui “high class”, doncs és l’èxit d’aquesta recepta, per això us recomano que si no els cuineu vosaltres mateixos a casa, els compreu a una botiga de confiança.
Amanireu el peus de porc per ambdós costats amb la sal, el pebre negra mòlt i el pebre de la Vera. Posareu un raig d’oli d’oliva a la paella, hi posareu els peus de porc, tapareu i a foc molt fluix deixareu que es vagin enrossit. Us han de quedar cruixents per fora i melosos per dins.
Les quantitats d’aquest recepta són per a 2 persones. El temps necessari per fer-la (amb el peus cuits) és d’uns 15 minuts i l’he classificat com a súper fàcil.
NOTA.- Per girar-los heu de treure la paella del foc i esperar un moment abans de destapar-la.
This entry was posted on de gener 05, 2021 at 12:33 and is filed under CARN. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.