Torró de xocolata i taronja

De tots els torrons els de xocolata trobo que són els més fàcils de fer i si treballem amb productes de bona qualitat és gairebé impossible no sortir-me airosa. 

TORRÓ DE XOCOLATA I TARONJA 

Ingredients: 250 grams de praliné d’avellana o ametlla, 150 grams de cobertura de xocolata negra, 80 / 100 grams taronja confitada i canyella en pols. 
Decoració opcional: cacau en pols i taronja. 

Barrejareu el praliné d’avellanes o ametlles, la cobertura de xocolata tèbia i un bon polsim de canyella en pols, remenareu fins que els ingredients estiguin ben incorporats uns amb els altres, hi afegireu la taronja tallada a bocins, barrejareu de nou i omplireu el motllo que haureu folrat amb paper sulfurat. El posareu a la nevera fins que estigui quallat. 
Heu de calcular que omplireu un motllo de 24 centímetres de llarg, 8 centímetres ample i 2 centímetres d’alt. 
La barra de la fotografia l’he decorat amb cacau amb pols i una rodanxa de taronja. L’he escapçat uns 7 centímetres perquè em càpigues a la safata on la volia fotografiar. 

SUGGERIMENTS: La cobertura de xocolata podeu desfer-la al bany maria o al microones. El praliné a temperatura ambient, mai acabat de traure de la nevera. Si voleu podeu fer meitat de praliné i meitat de cobertura de xocolata. No us amoïneu si us queden alguns solcs marcats pel paper, doncs són torrons casolans i lo, realment, important és que quedin bons.