Salsa de pebrot vermell i farigola

Aquesta salsa podeu utilitzar-la per acompanyar qualsevol aliment cuinat a la planxa com: pollastre, peix, verdures…, però on llueix en tot el seu esplendor és en un plat de pasta al dente. 

SALSA DE PEBROT VERMELL I FARIGOLA 

Ingredients: 275 grams de pebrot vermell net, 2 grans d’all de Belltall, 1 branca de farigola, 3 cullerades soperes d’oli d’oliva, sal, pebre negra mòlt i pebre vermell de la Vera

Rentareu, traureu les llavors i parts blanques, tallareu a bocins els pebrots vermells, els posareu en un cassó amb els alls pelat, la branca de farigola, els cobrireu amb aigua, els bullireu uns 10 minuts i els deixareu refredar una mica en el mateixa aigua de cocció. 
Posareu al got de la batedora el pebrot, l’all, la sal, el pebre negra mòlt, el pebre de la Vera i una mica de l’aigua on heu bullit els pebrots, triturareu, tastareu per si cal rectificar i ja podeu posar-la en una salsera per servir-la taula o en un pot si voleu utilitzar-la en un altra moment. 

SUGGERIMENTS.- No us passeu amb el pebre de la Vera, doncs si ho feu us emmascararà els altres sabors, i és importants trobar-los a tots.