Pastís de mores
in PASTISSOS on de setembre 27, 2016
Encara que setembre sigui el més per excel·lència per fer coses amb mores, per fer aquest pastís tan sols les necessiteu per decorar-lo, doncs el secret d’aquest pastís és fer-lo amb la pasta concentrada de mores “Home Chef” un magnífic i extraordinari producte fet a casa nostra.
PASTÍS DE MORES
Ingredients: 250 grams de farina, 250 grams de sucre, 4 ous, 1 sobre de llevat en pols, 100 mil·lilitres de llet, 50 mil·lilitres d’oli i 2 cullerades soperes de pasta concentrada de mores “Home Chef”.
Opcional decoració: sucre llustre i fulles i mores fresques.
Barrejareu el sucre i els ous fins que tingueu una crema de textura esponjosa i suau, hi afegireu els ingredients líquids i la pasta concentrada de mores, barrejareu bé i finalment hi afegireu la farina (no oblideu de tamisar-la) i el llevat i remenareu amb energia, per incorporar la farina, fins que tingueu una massa ben fina i cremosa.
Vessareu la massa a un motllo untat amb mantega o folrat amb paper sulfurat i posareu el pastís al forn, escalfat a la temperatura de 180º, durant uns 35 /45 minuts aproximadament. Punxareu amb una broqueta i si aquesta us surt seca vol dir que ja està cuit. El deixareu refredar dins del motllo uns 10 minuts abans de desemmotllar-lo, després el deixareu refredar del tot damunt d’una reixeta.
Amb aquestes quantitats podeu utilitzar un motllo de 25 o 27 centímetres de diàmetre i heu de calcular que us sortiran unes 12 porcions. Podeu empolsar-lo amb sucre llustre i decorar amb un bouquet de mores fresques.
SUGGERIMENTS.- Podeu substituir la pasta concentrada de mores “Home Chef” per melmelada de mores. Aquest pastís us quedarà d’un lleuger color morat. El sucre llustre és simplement decoratiu o sigui que si voleu no cal posar-lo.
This entry was posted on de setembre 27, 2016 at 17:43 and is filed under PASTISSOS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.