Crema amb fruites del bosc
in POSTRES on d’agost 31, 2016
Les úniques fruites del bosc que podem collir a casa són les mores, doncs cap altra creix al territori, però aquesta crema podeu fer-la amb qualsevol altra fruita collida per vosaltres o comprada, us desaconsello les congelades.
CREMA AMB FRUITES DEL BOSC
Ingredients: 1 litre de llet, 6 rovells d’ou, 150 grams de sucre, 50 grams de midó, 1 cullerada sopera d’extracte de vainilla i fruites del bosc (mores, gerds, maduixetes, nabius…)
Rentareu, eixugareu, repartireu en uns bols les fruites del bosc, però us en reservareu algunes per posar damunt la crema.
Apartareu una tassa de llet. Posareu la resta en una cassola / olla al foc amb el sucre. Barrejareu el midó i la tassa de llet que heu retirat abans amb els rovells d’ou i la vainilla i quan la llet que tenim al foc trenqui el bull, la barrejareu amb els rovells a poc a poc i la tornareu a posar al foc. Quan torni a començar a bullir retireu-la del foc, repartiu-la entre els bols que heu preparat abans i, abans que es qualli del tot, hi posareu alguns fruites damunt la crema.
Heu de calcular que us sortiran entre 6 i 8 racions.
This entry was posted on d’agost 31, 2016 at 19:19 and is filed under POSTRES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.