Espàrrecs de marge amb Parmesà
in VERDURES on d’abril 20, 2016
Després de recollits els espàrrecs perden suculència i també van fent-se més fibrosos o sigui com més dies portin passejant per les carreteres del nostre país menys espàrrec comestible arribarà a casa nostra, però si els compreu a un productor del territori problema resolt.
ESPÀRRECS DE MARGE AMB PARMESÀ
Ingredients: espàrrecs de marge, Parmesà, sal i oli d’all.
Retallareu uns centímetres l’extrem llenyós dels espàrrecs, els rentareu i els bullireu amb aigua amb sal entre 5 o 8 minuts o fins que estigui al dente, doncs el temps de cocció el determinarà el gruix de l’espàrrec. Al treure’ls del foc els remullareu amb aigua freda per parar-ne la cocció i després els deixareu damunt d’un drap de cotó perquè aquest absorbeixi l’aigua.
Els pintareu amb oli d’all i els empolvoreu amb formatge Parmesà ratllat ben fi.
SUGGERIMENTS.- Sobretot no us passeu a l’hora de coure els espàrrecs, ja que és vital que quedin al dente.
This entry was posted on d’abril 20, 2016 at 12:01 and is filed under VERDURES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.