Conill i verdures a la papillota

Respecto la gent que no pot o no vol menjar conill, però jo no tic cap problema en fer-ho, doncs és una de les carns més saludables que hi ha al mercat. 
Segueixo amb la campanya de recuperar la tècnica de cuinar a la papillota, doncs té tres punts molt positius que cal tenir en consideració: és sana; és facilíssima de fer i dóna molt poca feina, ja que no embruta gens la cuina. 

CONILL I VERDURES A LA PAPILLOTA 

Ingredients: 4 cuixes de conill, 200 grams de verdures variades netes i tallades a juliana (ceba, pastanaga, porro, llaneges o fredolics …) unes fulletes de romaní fresc, sal, pebre i oli. 

Rentar les cuixes de conill, eixugar-les i salpebrar-les. En un bol barrejar totes les verdures tallades a juliana, salpebrar-les i ruixar-les amb un raig d’oli d’oliva. 
Podeu utilitzar les verdures que més us agradin o tingueu a mà, però la ceba és imprescindible. 
Escalfar el forn a 180º de temperatura. Tallar quatre quadrats de paper sulfurat de 32x32 centímetres. Al mig de cada quadrat posar-hi 50 grams de les verdures amanides i una cuixa de conill, tancar el paquet i coure entre 35 o 45 minuts al forn. 
Al obrir el paquet ruixar la cuixa de conill amb una rajolí d’oli d’oliva abans de menjar. Servir calent, just acabat de treure del forn.