Conill i verdures a la papillota
in POLLASTRE I CONILL on de novembre 20, 2014
Respecto la gent que no pot o no vol menjar conill, però jo no tic cap problema en fer-ho, doncs és una de les carns més saludables que hi ha al mercat.
Segueixo amb la campanya de recuperar la tècnica de cuinar a la papillota, doncs té tres punts molt positius que cal tenir en consideració: és sana; és facilíssima de fer i dóna molt poca feina, ja que no embruta gens la cuina.
CONILL I VERDURES A LA PAPILLOTA
Ingredients: 4 cuixes de conill, 200 grams de verdures variades netes i tallades a juliana (ceba, pastanaga, porro, llaneges o fredolics …) unes fulletes de romaní fresc, sal, pebre i oli.
Rentar les cuixes de conill, eixugar-les i salpebrar-les. En un bol barrejar totes les verdures tallades a juliana, salpebrar-les i ruixar-les amb un raig d’oli d’oliva.
Podeu utilitzar les verdures que més us agradin o tingueu a mà, però la ceba és imprescindible.
Escalfar el forn a 180º de temperatura. Tallar quatre quadrats de paper sulfurat de 32x32 centímetres. Al mig de cada quadrat posar-hi 50 grams de les verdures amanides i una cuixa de conill, tancar el paquet i coure entre 35 o 45 minuts al forn.
Al obrir el paquet ruixar la cuixa de conill amb una rajolí d’oli d’oliva abans de menjar. Servir calent, just acabat de treure del forn.
This entry was posted on de novembre 20, 2014 at 16:03 and is filed under POLLASTRE I CONILL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.