Gelatina de roses

Aquesta recepta és facilíssima de fer, el seu color és impressionant i el sabor és subtil, suau i molt agradable, però sobretot us aportarà motiu de conversació a taula, doncs tothom voldrà saber com l’heu fet. 

GELATINA DE ROSES

Ingredients: ½ litre de llet, 60 grams de sucre, 5 fulles de gelatina i 30 o 40 grams de pasta concentrada de rosa “Home Chef”

Posareu en un cassó la llet amb el sucre i la fareu escalfar, mentrestant remullareu les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda uns 8 minuts més o menys. Quan la llet estigui a punt de bullir, la traureu del foc, hi afegireu la gelatina escorreguda, remenareu, la deixareu refredar una miqueta abans de afegir-hi la pasta concentrada de roses “Home Chef” i la vessareu als motllos que haureu untat amb oli de baix sabor. Els deixareu refredar a la nevera fins que estigui completament quallat abans de desemmotllar-los. 
Amb aquestes quantitats omplireu 6 o 8 motllos individuals, però també podeu fer-ne un de gran i tallar-lo a l’hora de servir-lo. 

SUGGERIMENTS.- No confondre la pasta concentrada de rosa “Home Chef” amb l’aigua de rosa o essència de roses, doncs si utilitzeu la pasta que jo us recomano o qualsevol altra de qualitat el sabor de la gelatina és sorprenentment suau, subtil i agradable. A més pasta concentrada de roses més intens el color de la gelatina