Filet de porc al forn amb especies i pastanagues

A casa mengem de tot, però com tenim un hort propi el plats que cuino, majoritàriament, són vegetarians. Això no vol dir que no cuini carn, però en proporció inferior. 

FILET DE PORC AL FORN AMB ESPECIES I PASTANAGUES 

Ingredients: 300 grams de filet de porc, 350 / 400 grams de pastanagues, 1 cullerada sopera de sucre moreno, 1 cullerada sopera de salsa de soia, gingebre, comí, nou moscada, canyella, sal, pebre, oli i cibulet. 

Escalfareu el forn a 200º. Amanireu el filet de porc amb la sal, el pebre i totes les especies que hàgiu seleccionat. Cal fer-ho a consciència perquè el filet s’impregni de tots els sabors, després el deixareu reposar una estona (uns 30 minuts + o -). 
Pelareu les pastanagues, les tallareu a lo llarg les salpebrareu i les posareu al fons d’una safata untada amb una mica d’oli. Damunt de les pastanagues hi posareu el filet de porc, tapareu i ho coureu al forn uns 30 minuts. 
Abans de tallar-la deixareu reposar uns minuts. Serviu-la amb una mica de cibulet tallada petitona pel damunt, doncs hi dóna un toc fresc. Quantitat per dues persones. 

SUGGERIMENTS.- No us passeu amb el temps de cocció, doncs no ha de quedar eixut. Les especies podeu substituir-les per les que més us agradin a vosaltres.