Mini de xocolata i sucre llustre

La selecció dels productes a l’hora de fer un menú (inclòs el postre) equilibrat i saludable és importantíssim, però també hem de procurar que aquest sigui atractiu. 
Un postre de xocolata sempre és ben rebut a taula i, almenys jo, no conec a ningú que no li agradi un boci de xocolata. Si us amoïnen les calories, lo que heu de fer és compartir-lo i, sobretot, no tingueu mai remordiments, doncs són molts poc beneficiosos per la salut. 

MINI DE XOCOLATA I SUCRE LLUSTRE 

Ingredients: 50 grams de praliné, 50 grams de cobertura de xocolata negra, canyella en pols (opcional), cacau amarg en pols i sucre llustre. 

Barregeu el praliné d’avellanes, la cobertura de xocolata tèbia i un bon polsim de canyella en pols, remeneu fins que els ingredients estiguin ben incorporats uns amb els altres, i ja podeu omplir els motllos Poseu-ho a la nevera fins que estigui quallat. 
Amb aquesta quantitat en omplireu 2 motllos de silicona de magdalenes de 4 centímetres de diàmetre la base. A l’hora de presentar-ho podeu fer-ho com vulgueu. A la foto jo he posat un fons de cacau amarg i he cobert el mini amb sucre llustre dibuixant-hi un cor al mig. 

SUGGERIMENTS: La cobertura de xocolata podeu desfer-la al bany maria o al microones. Jo els serveixo amb el cafè i us recomano tallar-los en porcions i compartir-los, però si sou molt llaminers… vosaltres mateixos.