Triangles de pasta fil·lo farcits de verdures

La gràcia d’aquesta recepta és amb que farcireu el triangles, ja que serà lo que hi donarà un toc especial. Feu-ho sempre amb productes de temporada i al vostre gust, sense complex i amb atreviment. 

TRIANGLES DE PASTA FIL·LO FARCITS DE VERDURES


Ingredients: 300 grams de farcit “verdures ja cuites”, 6 fulles de pasta fil·lo i mantega per pintar el triangles. 

Prepareu el farcit dels triangles, preferentment, amb verdures de temporada i deixeu refredar una mica (a temperatura ambient) abans de començar a fer els triangles de pasta fil·lo. 
La pasta fil·lo no és difícil de treballar, però cal tenir cura amb ella, ja que el contacte amb l’aire l’eixuga molt ràpidament i llavors s’esmicola i és trenca. Cal treure del paquet les fulles que necessiteu i la resta tornar-les al paquet i a la nevera. Cada fulla l’heu de partir per la meitat i jo us suggereixo que (la primera vegada) practiqueu amb un paper qualsevol de la mida de la full fil·lo, doncs els triangles no són fàcil de tancar, però val la pena fer-los, doncs independentment de que quedin bons (l’èxit d’això és el farcit) la forma els fa molt atractius a la vista. 
Agafeu un full de fil·lo (una meitat, recordeu que els heu partit en dos) i poseu un cullerada sopera del farcit a la part de dalt i aneu tancant-lo, pinteu-lo per ambdós costat amb la mantega fossa i poseu-lo en un safata folrada de paper de forn. Feu-los coure uns 10 minuts al forn, que ja haure escalfat a 200ª, fins que estiguin daurats i cruixents. 
Heu de calcular que amb aquestes quantitats surten 12 triangles.