Quiche de mores

No sóc gens aficionada a cuinar amb nata líquida, però si vols fer una quiche no et toca més remei que utilitzar-la, i un dia és un dia. 

QUICHE DE MORES


Ingredients: 1 massa brisa de 230 grams, 400 grams de mores, 3 ous, 200 mil·lilitres de nata líquida, 100 grams de sucre i 1 cullerada de cafè de pasta concentrada de vainilla Boubon. 

Escalfar el forn i seguint les indicacions del fabricant coure la massa brisa, jo cobreixo el fons amb un paper i damunt hi pos cigrons secs (qualsevol llegum serveix, podeu guardar-la i tornar-la a utilitzar) perquè la massa quedi plana i no s'infli. Passat 20 minuts trec el paper i els cigorns que cobreixen el fons i la torno a posar al forn uns cins minuts.
Quan ja tinguem cuita la massa brisa, primera part, l’omplirem amb les mores netes i eixutes. Les cobrirem amb la barreja de la nata líquida o llet, els ous batuts (podem no posar-hi els rovells), el sucre i la vainilla. La tornarem a posar al forn una hora més o menys. Temperatura 180 º, safata forn nivell baix.
La mida del motllo amb la que jo he fet la quiche és de 28 centímetres i podeu calcular per 8 persones. Us recomano menjar-la tèbia, abans de que s’estovi i humitegi la massa.