Amanida de tomàquet Cor de Bou i Mozzarella
in AMANIDES on de setembre 30, 2013
La gràcia d’aquesta amanida és la classe de tomàquet, doncs els Cor de Bou són boníssim, i si són acabats de collir encara més, però també m’agraden per la seva forma que ajuden a que el plat tingui un toc visual molt bonic.
AMANIDA DE TOMÀQUET COR DE BOU I MOZZARELLA
Ingredients: Tomàquet Cor de Bou, formatge Mozzarella, alfàbrega, sal, pebre i oli.
Aquesta recepta sols té un secret; que els productes siguin de qualitat, ja que un tomàquet tan gustós com el Cor de Bou es mereix una bona Mozzarella i un bon oli.
Les quantitats un tomàquet, segon mida, ¼ de bola de Mozzarella per persona. Muntar el plat procurant que destaqui la forma característica del tomàquet Cor de Bou, salpebrar, unes fulles d’alfàbrega esmicolada i un bon raig d’oli.
This entry was posted on de setembre 30, 2013 at 15:03 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.