Tomàquets farcits de formatge
in ENTREMESOS on de setembre 12, 2013
Encara que sembli impossible són tomàquets de l’hort, finalment han madurat. No he hagut de triar molt per cercar-ne uns que estiguessin bé per fotografiar, ja que a diferencia d’altres anys estan gairebé tots de foto.
TOMÀQUETS FARCITS DE FORMATGE
Ingredients: 4 tomàquets, 50 grams carbassó, 4 cullerades soperes de formatge fresc baix en calories, 1 gra d’all de Belltall, 5 grams d’alfàbrega fresca, sal, pebre i oli.
Rentarem, eixugarem, tallarem una rodanxa per la part de dalt dels tomàquets i amb l’ajuda d’una cullera el buidarem i els deixarem escorre cap per avall mentre preparem el farcit.
Triturarem i barrejarem el carbassó, el gra d’all, les fulles d’alfàbrega, el formatge, la sal, pebre i una mica d’oli d’oliva. Podem deixar la barreja a la nevera i omplir el tomàquets just abans de servir-los a taula.
Servir-los amb una fulleta d’alfàbrega o una oliva al mig. Una opció és substituir el carbassó per advocat, però llavors és menys light.
This entry was posted on de setembre 12, 2013 at 15:17 and is filed under ENTREMESOS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.