Amanida de cous-cous. Tabbouleh
in AMANIDES on de setembre 24, 2013
El tabbouleh crec que és l’amanida més coneguda dins la cuina àrab. He de dir que cada vegada que la faig em sorprèn a mi mateixa lo molt que m’agrada.
AMANIDA DE COUS-COUS. TABBOULEH
Ingredients: 150 grams de cous-cous, 2 tomàquets ben madurs, 1 pebrot verd, ½ cogombre o carbassó, 1 gra d’all de Belltall, ½ ceba, 1 llimona, 2 cullerades soperes d’oli d’oliva, 4 cullerades soperes de julivert, 2 cullerades de menta, sal i pebre negra mòlt.
Posareu el cous-cous en un bol amb aigua i el deixareu uns 10 minuts en remull. Mentrestant tallareu els tomàquets (heu de treure les llavors), el pebrot, la ceba, l’all, el cogombre o carbassó, el julivert i la menta a trossos petitons i els posareu a la safata o bol on la vulgueu servir a taula. Hi afegireu el cous-cous que havieu posat en remull ben escorregut i barrejareu bé tots els ingredients. Salpebrareu i amanireu amb l’oli i el suc de la llimona, tornareu a remenar i la deixareu reposar una estona a la nevera tapada amb un paper/film transparent.
Quantitats calculades per 4 persones.
This entry was posted on de setembre 24, 2013 at 17:07 and is filed under AMANIDES. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.