Pollastre amb vinagreta d’herbes fresques
in POLLASTRE I CONILL on de setembre 19, 2013
Aquesta és una recepta anticrisis, doncs és ideal fer-la amb aquelles part més eixutes del pollastre que ningú vol. Jo normalment la faig amb les sobres d’un pollastre fet al forn amb gingebre i llimona, però he de dir que també podeu fer-la partint d’un pollastre comprat ja cuit.
POLLASTRE AMB VINAGRETA D’HERBES FRESQUES
Ingredients: 150 grams per persona, oli, vinagre, sal, pebre i tres tipus d’herbes fresques.
Poseu en un bol el pollastre esmicolat i ruixeu-lo amb la vinagreta d’herbes fresques que ja tindreu feta (recordeu que per una vinagreta calen tres d’oli per una de vinagre ) remeneu-ho bé i deixeu macerar unes dues hores com a mínim. S’ha de remenar de tan en tan.
Per servir-ho podeu fer-ho utilitzant un motllo i coronar-ho amb alguna verdura crua tallada a juliana.
SUGGERIMENTS: De les tres herbes que trieu per fer la vinagreta jo us recomano que n’hi hagi una que domini, no importa quina, la que més us agradi a vosaltres.
This entry was posted on de setembre 19, 2013 at 15:26 and is filed under POLLASTRE I CONILL. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.
- No comments yet.